Creare pagină Facebook

A-ți promova afacerea pe Facebook este simplu. Dar știi cum să Optimizezi Pagina Creată pentru a fi cât mai Vizibilă?

Vrei să ai o pagină de Facebook profesională, exact așa cum sunt paginile cu milioane de fani?

 • Pagina ta este incompletă și arată rău?
 • Nu ai configurat aplicațiile externe care să-ți permită accesul la o audiență mai mare?
 • Problemă identificată: NU FOLOSEȘTI LA MAXIM OPȚIUNILE OFERITE DE FACEBOOK!

Degeaba ești pe Facebook dacă nu ești și vizibil, cu o pagină completă și profesională!

LeadMagnet.ro

Vrei ca prezența pe Facebook să-ți aducă efectiv mai multe vânzări?

Se întâmplă des, mult mai des decât ai crede. Adevărul este că peste 95% din paginile de Facebook nu sunt complete, deoarece proprietarii nu știu sau nu au timp să se ocupe de ele. Iar asta înseamnă o vizibilitate mai mică și o retenție scăzută de fani.

Uite ce ar trebui să faci atunci când creezi o pagină Facebook

 • Informații complete

Poate pentru tine nu este important să completezi toate câmpurile, dar pentru vizitatori este. Poate unii vor să vadă un orar actualizat, sau să afle un număr de telefon sau prețuri, sau poate vor să afle mai multe despre afacerea ta. A nu le oferi aceste informații este egal cu a-i alunga în brațele concurenței. Pagina de Facebook trebuie și optimizată pentru motoarele de căutare, și aici trebuie să folosești un instrument online de analiză și identificare a cuvintelor cheie specifice domeniului tău.

 • Aplicații externe

Există o plajă foarte mare de aplicații care îți pot face pagina mai atractivă și îți pot aduce mai mulți fani. Majoritatea sunt gratuite și se instalează în câteva secunde. Niște exemple clasice ar fi aplicația Instagram, care îți afișează pe Facebook pozele de pe Instagram, sau MailChimp, care permite fanilor să se aboneze la newsletter direct de pe pagina ta de Facebook. Nu ignora aceste instrumente extraordinare!

 • Optimizare imagini

De câte ori ți s-a întâmplat să vezi pe Facebook poze tăiate? Facebook are o anumită dimensiune pentru fiecare tip de imagine (poza de profil, cover, poza de postare), și dacă nu respecți aceste dimensiuni, pozele nu vor fi afișate corespunzător. Poate vrei să publici o poză care conține un cod de discount, sau poate ai de transmis în poză un mesaj scurt. Ce se întâmplă dacă, după ce Facebook prelucrează poza, partea cu mesajul este tăiată? Vei avea foarte puține interacțiuni, deoarece fanii nu voi ști care este mesajul transmis.

 • Facebook Pixel

Facebook Pixel este de fapt un cod de urmărire care se inserează în website-ul tău. Dacă nu ai website, nu ai nevoie de acest cod. Dar dacă ai website, codul trebuie instalat pentru a culege informații despre fanii tăi care ajung pe site, și pentru a putea seta bazele pentru campaniile viitoare. O promovare eficientă pe Facebook se face numai dacă folosești pagina de Facebook împreună cu website-ul tău!

 • Optimizarea SEO a paginii

Pagina de Facebook are adresa ei proprie, iar motoarele de căutare o indexează urmând aceleași principii prin care se indexează paginile unui site. Asta înseamnă că trebuie să acorzi o importanță sporită optimizării paginii Facebook, începând cu schimbarea URL-ului implicit cu unul personalizat și folosirea cuvintelor cheie în diverse secțiuni ale paginii, și până la folosirea linkurilor externe care să ducă către pagina de Facebook pentru a-i crește autoritatea. Nu trebuie neglijat nici câmpul cu adresa și programul de lucru dacă afacerea ta are un punct de lucru unde pot veni clienții, deoarece acest câmp are o importanță sporită pentru Google la căutările care vizează afaceri cu spații bine definite.

Cred că te-ai convins că o pagină de Facebook presupune un volum mult mai mare de muncă decât câteva click-uri date în pauza de reclame. Iar lucrurile care contează sunt de fapt acelea care nu se văd din prima. Dacă ești serios referitor la prezența online, trebuie să acorzi o importanță mare către social media, și în special Facebook-ului, rețeaua socială cu peste 1 miliard de utilizatori!

Realizarea unei pagini de Facebook profesionale îți va aduce următoarele beneficii:

Ajungi direct la cei peste 8,8 milioane de utilizatori români

Ce părere ai despre o audiență de 8,8 milioane utilizatori? Da, atâtea persoane din România folosesc Facebook și cu un click ai acces la toți.


Vei fi perceput drept un profesionist

Imaginea contează! O pagină completă și profesională, cu poze calitative și optimizate este ca o carte de vizită pentru clienții tăi.Afli cu exactitate ce fac vizitatorii pe site-ul tău

Cu ajutorul Facebook Pixel, setat și urmărit într-un mod corect, afli cum navighează utilizatorii pe site. Urmărești persoanele care nu au finalizat comanda și le afișezi numai lor oferte persoanlizate.


Infrastructură pregătită pentru marketing online

Primești totul pregătit pentru marketing online. Nu-ți rămâne de făcut decât să planifici campaniile și să le integrezi cu Facebook, iar noi îți putem acorda tot ajutorul de care ai nevoie.


Citește părerile unor clienți mulțumiți

Cătălin Aramă Directorul Parcului pentru Tehnologia Informației Galați

ÎI RECOMAND PENTRU PROIECTE DE ORICE MĂRIME

Activând în mijlocul societăților din industria IT, și în special în domeniul online, am putut remarca faptul că echipa LeadMagnet.ro și-a îndeplinit întotdeauna promisiunile. Sunt talentați și serioși, iar acest lucru îi recomandă pentru proiecte de orice mărime.

AM TRECUT DE LA PIERDERE PE PROFIT ÎN NUMAI O LUNĂ

În patiseria mea David Coffee & Bakery deschisă în urmă cu 10 luni fac produse foarte bune, lăudate de clienți. Totuși cheltuielile sunt mari și am nevoie de vânzări mari pentru a putea face profit. La propunerea echipei Lead Magnet am lăsat promovarea pe mâna lor, iar rezultatele au apărut după nici o săptămână, trecând foarte repede de la pierdere la profit.

Adrian Manole Patiseria David Coffee & Bakery Brăila

COMANDĂ REALIZARE PAGINĂ FACEBOOK

(Aproape) oricine poate realiza o pagină de Facebook. Însă puțini realizează pagina așa cum trebuie, profesional. Noi facem parte din această categorie!

149 € - plată unică

ÎȚI RETURNĂM BANII DACĂ NU EȘTI MULȚUMIT

Comandă Realizare Pagină Facebook, iar dacă nu ești mulțumit de modul în care va arăta pagina îți returnăm banii!

Crezi că realizarea unei pagini de Facebook este ceva ce poate fi făcut de oricine?

Da, așa este. Nu este greu, oricine o poate face. Și când spun oricine mă refer la oricine are cunoștințe și experiență. Nu, nu te du la vecinul de la 3, doar pentru că are smartphone nu înseamnă că știe cum se creează corect și complet o pagină de Facebook. Nici vărul tău student la AC nu este potrivit. Nici programatorul Java nu poate face promovare afacere pe Facebook. Îți trebuie un specialist în marketing. Mai exact, un specialist în marketing online. Iar ăștia suntem noi.

Nu consideri că este necesar să completezi toate informațiile paginii?

La prima vedere poate părea așa, dar adevărul este că userii gândesc diferit. Nu ai nici cea mai mică idee ce vrea fiecare user să găsească, iar singura variantă în care îi poți mulțumi pe majoritatea este să le dai informații complete. Iar Google are neaparată nevoie de toate informațiile pentru a te afișa cât mai sus în rezultatele căutărilor.

Ți se potrivește acest produs?

RECOMANDAT PENTRU

 • Cei care vor să aibă mai mulți vizitatori pe site
 • Cei care au capacitatea și își doresc vânzări mai mari
 • Cei care înțeleg că imaginea contează
 • Cei care vor să profite de orice unealtă pentru a vinde mai mult

NU SE RECOMANDĂ CELOR CARE

 • Cred că se pricep ei singuri la toate
 • Nu au capacitatea de a face față unor vînzări mai mari
 • Nu cred că are rost să fie prezenți pe Facebook
 • Zic ca "merge și-așa"

COMANDĂ REALIZARE PAGINĂ FACEBOOK

(Aproape) oricine poate realiza o pagină de Facebook. Însă puțini realizează pagina așa cum trebuie, profesional. Noi facem parte din această categorie!

149 € - plată unică