Cum să-ți crești vânzările

fără să scazi prețurile,
chiar dacă ai concurență puternică.

  Primești un site creat pentru vânzări și marketing,  cu promovare site inclusă, trafic și bază de date clienți

1.
STATISTICI DETALIATE DESPRE CE FAC VIZITATORII PE SITE ȘI CUM CUMPĂRĂ

Site-ul nu doar va prezenta produsele / serviciile, ci va furniza tot felul de instrumente special gândite pentru a crește rata de conversie a vizitatorilor în clienți, totul setându-se pe pilot automat, fără să trebuiască să ai cunoștințe tehnice.

2.
VINDE DIRECT CLIENȚILOR CONCURENȚILOR TĂI

Promovarea trebuie făcută numai și numai publicului țintă, iar clientul tău este clientul concurenței. În urma optimizării campaniilor de promovare vei face economii importante la bugetul de marketing.

3.
NUMAI PENTRU CEI CARE AU CAPACITATEA DE A VINDE MULT MAI MULT

Rezultatele apar repede și este obligația ta să te asiguri că poți onora toate comenzile. Cu cât te simți mai pregătit, cu atât mai recomandat este să comanzi pachetul Premium.

4.
PACHET COMPLET DE PREZENTARE ȘI PROMOVARE SITE, ANALIZĂ ȘI VÂNZARE

Îți oferim ceva ce nu vei mai găsi în altă parte - infrastructură de prezentare, conținut pentru site și strategie pentru creșterea bazei de date cu clienți, structură de landing page care într-adevăr vinde, campanii orientate direct către clienții concurenților, analiză detaliată a datelor culese și modificarea parametrilor pentru a crește și mai mult vânzările. Și toate astea pe pilot automat!

Ne implicăm 100% pentru ca Afacerea ta să crească exponențial!

Pachetul complet de creare și promovare site care duce imediat la creșterea vânzărilor
Vinzi mai mult
Te uiți relaxat cum vin clienții și vinzi mai mult

Implementăm o strategie de marketing pe mai multe niveluri, o optimizăm pentru cele mai bune rezultate și o setăm pe pilot automat.

Economisesti
Transformă marketingul din cheltuială în investiție

Vei plăti mult mai puțin pentru a atrage vizitatorii pe site, iar suma va scădea și mai mult odată cu trecerea timpului.

Autoritate in domeniu
Devii o autoritate în domeniul tău

Clienții cumpără de la cei mai buni. Cu ajutorul nostru vei deveni o autoritate în domeniul tău și vei atrage din ce în ce mai mulți clienți.

Cresti rata de conversie
Vei convinge mai mulți vizitatori să cumpere

Îți punem la dispoziție și setăm instrumente profesionale specifice pentru a face analize complexe și a crește rata de conversie.

Vinzi pe Facebook
Vinzi pe Facebook fără nici un efort suplimentar

Integrăm magazinul online cu pagina de Facebook, produsele apar automat în ambele locuri, iar clienții vor comanda direct de pe Facebook.

Propria baza de date
Îți faci propria bază de date cu clienți reali

Indiferent cât de ieftin ar fi, promovarea tot costă. Redu aceste cheltuieli și mai mult ținând legătura cu clienții tăi.

Despre echipa Lead Magnet

În ultimii ani am realizat în jur de 300 proiecte online, dintre care 125 doar în 2016. Toate proiectele au fost axate în jurul vânzărilor și marketing-ului, majoritatea reprezentând site-uri suport pentru produsele vândute pe Amazon prin programul Fulfillment By Amazon (FBA) și site-uri de marketing afiliat. Am învățat de la colaboratori din SUA, am urmat cele mai bune cursuri de marketing online, SEO și vânzări, și acum oferim și în România secretele vânzării online.

Deși la început făceam și noi aceleași greșeli pe care le face majoritatea, mentorii noștri din SUA ne-au făcut să înțelegem modul corect în care trebuie procedat pentru a realiza site-uri care vând! Mulți proprietari ale căror site-uri le-am realizat au început să vândă din prima zi după ce am predat site-ul, unii reușind să-și amortizeze investiția în doar câteva săptămâni. Am greșit, am învățat din greșeli și acum îți oferim toată experiența noastră pentru ca tu să beneficiezi numai de alegeri inspirate!

“Experience comes from bad judgements. Good judgements come from experience.”

În funcție de pachetul ales, Poți Primi:

Website sau magazin online special creat pentru a vinde, 100% la cheie, cu instrumente profesionale de raportare și conversie, grafică 100% personalizată, design adaptat dispozitivelor mobile, creare landing page care vinde, magazin pe Facebook complet sincronizat cu magazinul tău virtual, asistență clienți pe Facebook în regim nonstop etc.


  Realizare pagină profesională pe Facebook, realizare și optimizare campanii pe Facebook Ads, atragerea clienților concurenței, optimizarea cheltuielilor cu reclamă pe Facebook pentru a scădea cât mai mult fără însă a scădea rezultatele, realizare conținut unic și de calitate pe domeniul tău (articole, ebooks) etc.


Analiză concurență și cuvinte cheie, plan de dezvoltare conținut și site pe 6 luni, SEO perfect, structură site și strategie pentru a ajunge pe primele poziții în Google, realizarea de lead magnets și atragerea de noi potențiali clienți, setare autorespondere cu conținut livrat în etape, ebooks profesionale, conținut original etc.

 

Activezi într-unul din următoarele domenii?

Atunci acest produs ți se potrivește perfect!

 • CONSTRUCȚII
 • SERVICII DIVERSE
 • SĂNĂTATE & FRUMUSEȚE
 • COMERȚ
 • ALIMENTAȚIE PUBLICĂ
 • educație
 • Grădiniță, școală privată
 • Școală de șoferi
 • Scoală de muzică, dans
 • Cluburi de jocuri de inteligență (memorie, șah)
 • Cursuri de calificare, recalificare sau specializare

Lista de mai sus nu este completă, ci reprezintă principalele domenii de activitate cărora li se poate aplica cu real succes produsul nostru. Nu ești sigur dacă afacerea ta poate beneficia de expertiza noastra? Contactează-ne!

Ce spun clienții...

Marc Stevens ( Web Design Media )
Logo David Coffee & Bakery

AM TRECUT DE LA PIERDERE PE PROFIT ÎN NUMAI O LUNĂ

“În patiseria mea David Coffee & Bakery deschisă în urmă cu 10 luni fac produse foarte bune, lăudate de clienți. Totuși cheltuielile sunt mari și am nevoie de vânzări mari pentru a putea face profit. La propunerea echipei Lead Magnet am lăsat promovarea pe mâna lor, iar rezultatele au apărut după nici o săptămână, trecând foarte repede de la pierdere la profit.”

Adrian Manole
Patiseria David Coffee & Bakery Brăila
Marc Stevens ( Web Design Media )
Logo Idento

NU CREDEAM CĂ PROMOVAREA FUNCȚIONEAZĂ ATÂT DE BINE

“Dețin propriul cabinet stomatologic și profesez foarte bine (am terminat în primii 10 din promoția mea) la tarife mai mult decât permisive. Cu toate acestea aveam perioade în care vânzările erau slabe. Nu credeam că promovarea va realiza ceva, dar am spus să încerc. Sincer, sunt uimită! Nu credeam că promovarea funcționează atât de bine chiar și la persoanele care de regulă vin la stomatolog doar când nu mai pot de durere, însă se pare că m-am înșelat, cu un marketing bun vinzi orice! Acum nu mai am perioade moarte.”

Iuliana Irimia
Cabinetul stomatologic Idento Iași
Marc Stevens ( Web Design Media )
Catalin Arama

ÎI RECOMAND PENTRU PROIECTE DE ORICE MĂRIME

“Activând în mijlocul societăților din industria IT, și în special în domeniul online, am putut remarca faptul că echipa LeadMagnet.ro și-a îndeplinit întotdeauna promisiunile. Sunt talentați și serioși, iar acest lucru îi recomandă pentru proiecte de orice mărime.”

Cătălin Aramă
Directorul Parcului pentru Tehnologia Informației Galați

ȚI SE POTRIVEȘTE SERVICIUL NOSTRU?

RECOMANDAT PENTRU

 • Cei care au clienți cu vârste între 13 și 65 ani
 • Cei care au capacitatea și își doresc vânzări mai mari
 • Cei care înțeleg că într-o afacere trebuie să investești mereu
 • Cei care vor să devină cunoscuți în domeniul lor

NU SE RECOMANDĂ CELOR CARE

 • Vând exclusiv persoanelor foarte în vârstă
 • Nu au capacitatea de a face față unor vînzări mai mari
 • Nu cred că pentru a vinde trebuie să investești
 • Zic ca "merge și-așa"
  Mărește-ți vânzările în 2 săptămâni!

Alege oricare din pachetele noastre, urmează-ne recomandările referitoare la promovare, și dacă în 2 săptămâni nu apar vânzări în plus contactează-ne și îți punem la dispoziție un specialist marketing care îți va modifica sau chiar reface GRATUIT strategia de marketing și va fi lângă tine până vei începe să vinzi mai mult.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Citește răspunsurile la cele mai des întâlnite întrebări

Mă puteți ajuta să cresc traficul pe site?

Există și pachete customizate?

Cât de mult pot crește vânzările?

Care este durata de execuție?

Lucrați cu clienți diferit care vând exact același produs pentru aceiași clienți?

Mă învățați cum să folosesc site-ul pentru a-l putea administra și singur?

Vindeți același site tuturor clienților?

Asigurați și mentenanță după ce predați proiectul?

Am comandat, acum ce urmează?

Ce politică de refund aveți?

Nu ai găsit răspunsul la întrebarea ta?

ÎNCEPE SĂ VINZI DIRECT CLIENȚILOR CONCURENȚILOR TĂI!