Fii afiliatul nostru

Deții un site sau o pagină în Social Media unde scrii și despre marketing, vânzări sau cum se pot face bani online? Promovează-ne și câștigi un comision de 15% din orice vânzare generată. Totul transparent, complet automat, și intermediat de platforma de afiliere ProfitShare.

Creează-ți cont pe platformă, intră pe contul nostru de Advertiser și alege-ți campania dorită. Sau, dacă ești autentificat în contul tău, accesează direct toate campaniile noastre.

Detalii afiliere LeadMagnet.ro

Comisionul este de 15% din fiecare vânzare înregistrată, cu o perioadă de recurență de 30 de zile. Considerăm că cele mai bune rezultate se vor obține prin folosirea linkurilor de afiliat (nu a bannerelor), așa că încurajăm această abordare. Încercăm să aprobăm comisioanele foarte repede, iar faptul că vindem produse digitale (fără drept de retur) ne ajută în a obține perioade foarte scurte de aprobare.

Suntem mereu aproape de afiliați și dorim să știm ce dorințe specifice există. Astfel, dacă vei considera că poți obține rezultate bune cu anumite unelte pe care nu le regăsești în contul nostru, contactează-ne și vom încerca să găsim o modalitate de rezolvare.

Termeni și condiții Leadmagnet.ro

1. Comisioane, perioada de comisionare, s.a.

Principalele produse comercializate sunt „Creare site care vinde”, disponibil in 3 pachete intre 999 si 3199 euro, si „Site-uri pentru marketing afiliat”, disponibile la pretul de 299 euro. Exista si produse secundare, care pot fi promovate numai prin folosirea linkurilor text.

Valoarea comisionului oferit este de 15% din valoarea vanzarii generate prin Profitshare pe site-ul LeadMagnet.ro.

Perioada de comisionare oferita de LeadMagnet.ro este de 30 zile.

Comisioanele platite se acorda numai pentru comenzile facturate si achitate de catre clienti. In cazul unei comenzi achitata de client, dar anulata ulterior (deci rambursata), fara ca ea sa fi fost prestata, comisionul nu se acorda.

2. Reguli de utilizare a link-urilor de afiliere

Link-urile de afiliere pot fi folosite intr-un context ce se refera la informatiile din pagina de destinatie LeadMagnet.ro.

Suplimentar Termenilor si Conditiilor generale ale Platformei Profitshare, link-urile de afiliere pentru LeadMagnet.ro nu vor fi acceptate si nu este permisa promovarea in:

  • website-uri care sunt construite ca website-uri clona, realizeaza URL masking sau contin in domeniul si/sau subdomeniul acestora cuvintele cheie Lead Magnet.
  • sunt contrar intereselor LeadMagnet.ro sau a clientilor acestora;
  • sunt construite ca website-uri clona, realizeaza URL masking sau contin in domeniul si/sau subdomeniul acestora termeni LeadMagnet conform punctului „Cuvinte cheie interzise”;
  • In cadrul campaniilor de email marketing/newslettere.

3. Cuvinte cheie interzise

Este interzisa folosirea anumitor cuvinte cheie in campaniile Cost-Per-Click si nume de domenii, dupa cum urmeaza: Lead Magnet scris in orice combinatie de litere mici si litere mari sau in variatiuni si derivate de la nume (exemple: leadmagnet, lead Magnets, lead magnetul etc.).

4. Politica de Social Media

Este permisa promovarea in Social Media. Este interzisa crearea de pagini in Social Media folosind vreunul din cuvintele cheie legat de numele Lead Magnet.

5. Continutul textelor, anunturilor si a materialelor grafice

Pot fi folosite doar materialele de promovare oficiale oferite de LeadMagnet.ro in reteaua Profitshare.
Pentru materiale personalizate, este necesar acordul scris din partea LeadMagnet.ro prin intermediul mesageriei Profitshare.

6. Alte conditii

Afiliatii au voie sa beneficieze de acelasi tip de tratament ca si utilizatorii si clientii ce acceseaza instrumentele de promovare folosite de afiliat.

Ultima modificare: 05-12-2017