Analiză și Plan Dezvoltare Conținut

Știi ce Strategii de Promovare Online să Folosești Pentru a Vinde?

Te-ai săturat să ai un site pe care nu-l vizitează (aproape) nimeni?

 • Ai făcut un site pentru afacerea ta, l-ai lansat și aștepți comenzile
 • Dar comenzile nu vin. De ce oare? Ai prețurile prea mari? Este vreo problemă tehnică cu site-ul? De ce nu vinzi?
 • Aaa, ai găsit problema: NU AI VIZITATORI, LUMEA NU ȘTIE DE TINE!

Degeaba ai cea mai bună ofertă dacă singurul care știe de ea ești tu!

LeadMagnet.ro

Vrei ca site-ul tău să-ți aducă efectiv mai multe vânzări?

Se întâmplă des, mult mai des decât ai crede. Adevărul este că peste 90% din site-urile create rămân exact așa cum sunt predate, deoarece proprietarii nu știu sau nu au timp să se ocupe de ele. Majoritatea proprietarilor de afaceri vor să se ocupe de afacere, să se concentreze pe oportunități de dezvoltare, iar site-ul rămâne abandonat. O mare parte din vină o au și freelancerii sau agențiile care realizează website-uri deoarece pe ei nu îi interesează ce face clientul după ce ia site-ul în primire, și au dreptate să gândească așa, nimeni nu îi poate învinovăți. În fond, unui dealer auto îi pasă cum și unde conduci tu autovehiculul proaspăt cumpărat de la ei? Sau unui vânzător la supermarket îi pasă că, după ce cumperi niște conserve, le dau unor oameni ai străzii? Nu, nimănui nu-i pasă ce faci cu produsul sau serviciul achiziționat odată ce l-ai achitat.

Uite ce ar trebui să faci în permanență cu website-ul DUPĂ ce l-ai luat în primire

 • Update-uri lunare

Hackerii creează scripturi automate și le lansează pe internet, ele urmând a naviga singure și a testa orice site găsit, urmând ca scriptul să injecteze codul malițios în site-urile fără update-uri la zi. De multe ori, un site compromis nu se mai poate repara, și asta înseamnă pierderea banilor ahcitați pentru realizarea site-ului, precum și pierderea clienților care nu mai pot găsi datele tale de contact.

 • Actualizare și adăugare conținut

Un website te ajută numai dacă vizitatori intră pe el și fac o acțiune pe care o dorești (formular de comandă, telefon etc.). Însă vizitatorii, ca să ajungă pe site, trebuie să afle de tine de undeva, adică trebuie să te găsească când caută pe internet. Cele 3 texte pe care le-ai scris când ai lansat site-ul nu te ajută aproape deloc. Trebuie să faci o analiză și să afli ce caută cllienții tăi, să creezi conținutul pe care ei îl caută și să-i atragi pe site. Asta, bineînțeles, dacă vrei vizitatori gratis. Oricând însă poți plăti pentru a aduce vizitatori pe site. Însă este rentabil să plătești la nesfârșit? Sau preferi să actualizezi în permanență site-ul, iar vizitatorii să vină de la sine?

 • Monitorizare concurență și cuvinte cheie

Mă bucur că te-ai hotărât să adaugi conținut pe site, ai luat o decizie înțeleaptă. Dar cum alegi subiectele despre care vei scrie? Și, cel mai important, pentru ce cuvinte cheie le optimizezi? Știi cum procedează concurenții pentru a le lua din clienți? Trebuie făcută o analiză profesională pentru identificarea cuvintelor cheie pe care se promovează concurenții tăi și pentru a pune la punct o strategie prin care site-ul tău să apară înaintea site-urilor concurenților tăi!

 • AB Testing pentru mărirea ratei de conversie

Degeaba ai 1000 de vizitatori zilnic pe site dacă doar 5 cumpără, nu-i așa? Toate site-urile medii și mari, absolut toate, fără nici o excepție, lucrează în permanență la mărirea ratei de conversie, adică la mărirea procentului de vizitatori care sunt convinși să comande. De ce? E foarte simplu: pentru că la același număr de vizitatori pe site poți dubla și chiar tripla comenzile fără nici un fel de investiție. Secretul constă în realizarea mai multor variante ale aceleiași pagini și afișarea lor clienților. După un anumit număr de afișări un soft special va determina care variație are cea mai bună rată de conversie, și doar acea variantă va fi afișată în continuare vizitatorilor. pentru că este mult mai bine să ai 1000 de vizitatori din care să cumpere 15 în loc de 5, nu-i așa? Site-ul emag.ro anunțase la un moment dat o rată de conversie de 6%, față de 1% cât este media în România. Crezi că la ei contează că, făcând AB Testing, au vânzări de 6 ori mai mari fără nici un fel de investiție suplimentară?

 • Realizare și expediere newsletter

Ai vizitatori, ai rată de conversie mare, dar cum ții legătura cu cei care ți-au vizitat site-ul sau au comandat în trecut? Simplu, după ce i-ai convins să se aboneze la newsletter nu uiți de ei și le trimiți periodic (dar nu foarte des) un newsletter cu noutăți, promoții și tot felul de informații utile. Știi vorba aia, "ochii care nu se văd se uită"? Ok, atunci sunt sigur că ai înțeles că nu trebuie să lași clienții să te uite. Niciodată. Pentru nici un fel de motiv. Punct.

Cred că te-ai convins că cheia vânzărilor online o reprezintă vizitatorii. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Și, cu cât te costă mai puțin să aduci vizitatori pe site, cu atât mai profitabilă este afacerea pe care o conduci. Dar care este secretul unei bune strategii de promovare online pentru a atrage vizitatori relevanți, potențiali clienți? Vrei ca vizitatorii site-ului tău să fie direct interesați de produsele și serviciile tale, nu să ajungă din întâmplare pe site. Și cum vei reuși oare să afli detaliat cum își atrage concurența vizitatorii?

Secretul unei Strategii de Promovare Online este reprezentat de:

Analiză și plan dezvoltare conținut pe 6 luni

Vei ști despre ce și cum să scrii pentru a atrage vizitatori

Analizăm cu softuri specializate cuvintele cheie din domeniul afacerii tale, care sunt căutate în zona afacerii tale, le clasăm după numărul de căutări, elaborăm o strategie de realizare conținut pentru aceste cuvinte cheie, și realizăm și strategia de optimizare a noului conținut în așa fel încât să ajungă în cel mai scurt timp în primele rezultate Google.


Vei afla ce trebuie să faci pentru a urca în rezultatele Google

Analizăm cuvintele cheie pe care site-ul tău apare în primele 100 rezultate, analizăm numărul de căutări pe fiecare cuvânt cheie și îți realizăm o strategie de optimizare a respectivelor pagini sau articole în așa fel încât să urci în rezultatele căutărilor și să atragi mai multe vizite organice, adică fără reclamă plătită!


Afli cu exactitate cât SEO offsite îți trebuie pentru fiecare cuvânt cheie

Pentru cuvintele cheie actuale și din domeniu îți estimăm numărul de linkuri de care ai nevoie la fiecare pagină în parte pentru a te clasa pe prima pagină cu rezultate Google.


Depășești concurența

Afli înaintea concurenței de oportunitățile de promovare pe anumite cuvinte cheie de diferite dimensiuni și te clasezi din prima înaintea lor, atrăgând astfel mai mult trafic pe site.


Citește părerile unor clienți mulțumiți

Cătălin Aramă Directorul Parcului pentru Tehnologia Informației Galați

ÎI RECOMAND PENTRU PROIECTE DE ORICE MĂRIME

Activând în mijlocul societăților din industria IT, și în special în domeniul online, am putut remarca faptul că echipa LeadMagnet.ro și-a îndeplinit întotdeauna promisiunile. Sunt talentați și serioși, iar acest lucru îi recomandă pentru proiecte de orice mărime.

NU CREDEAM CĂ PROMOVAREA FUNCȚIONEAZĂ ATÂT DE BINE

Sincer, sunt uimită! Nu credeam că promovarea funcționează atât de bine chiar și la persoanele care de regulă vin la stomatolog doar când nu mai pot de durere, însă se pare că m-am înșelat, cu un marketing bun vinzi orice! Acum nu mai am perioade moarte.

Iuliana Irimia Cabinetul Stomatologic Idento Iași

COMANDĂ ANALIZĂ ȘI PLAN DEZVOLTARE CONȚINUT

Toate lucrurile bune și rentabile au la bază un plan bine documentat.

Planifică-ți evoluția site-ului pentru a nu lucra haotic și fără rezultate și pentru a avea din ce în ce mai multe vizite organice, adică GRATIS!

99 € - plată unică

ÎȚI RETURNĂM BANII DACĂ NU AI REZULTATE

Comandă Analiza și Planul de Dezvoltare Conținut pe 6 luni, implementează-l exact așa cum îți spunem, și dacă în aceste 6 luni de implementare nu vei observa o creștere constantă și susținută a numărului de vizite pe site îți returnăm banii!

Sătul de așa zise analize și strategii?

Da, te înțeleg perfect. Așa că îți voi detalia cum procedăm: analizăm domeniul tău de activitate și cuvintele cheie căutate cel mai des de clienții tăi. Luăm cele mai des căutate 20 - 30 cuvinte cheie și le analizăm pe fiecare în parte, spunându-ți cât de greu sau ușor îți va fi să te clasezi pe prima pagină Google când cineva caută acel cuvânt cheie și ce trebuie să faci pentru a te clasa pe prima pagină, eventual pe primele poziții. Îți dăm toate aceste informații într-un fișier de tip Excel, foarte ușor de folosit, și îți explicăm pas cu pas ce, cum și când trebuie să faci.

Nu ai timp să realizezi conținutul din planul de dezvoltare?

Și aici te înțeleg perfect și poți sta liniștit, dacă dorești ne putem ocupa tot noi și de acest lucru, nu trebuie decât să comanzi serviciile din plan. Facem analiza și planul, tot noi facem implementarea, și îți garantăm rezultate. Ce poți cere mai mult?

Postezi deja conținut util vizitatorilor site-ului?

Este o diferență mare între a posta conținut util și a posta conținut care aduce vizitatori. Asta nu înseamnă să postăm conținut inutil, dimpotrivă. Postăm conținut util, dar scris în jurul anumitor cuvinte cheie în așa fel încât să maximizăm numărul de vizitatori care ajunge pe site.

Ți se potrivește acest produs?

RECOMANDAT PENTRU

 • Cei care vor să aibă mai mulți vizitatori pe site
 • Cei care au capacitatea și își doresc vânzări mai mari
 • Cei care înțeleg că un website se crește, nu se abandonează
 • Cei care vor să domine domeniul lor

NU SE RECOMANDĂ CELOR CARE

 • Nu vor să aibă mai mult trafic pe site
 • Nu au capacitatea de a face față unor vînzări mai mari
 • Nu cred că un site trebuie mereu actualizat
 • Zic ca "merge și-așa"

COMANDĂ ANALIZĂ ȘI PLAN DEZVOLTARE CONȚINUT

Mediul privat este o junglă în care ai nevoie de orice atu pentru a domina. Asigură-ți avantaje față de concurenți pentru a avea mai mulți vizitatori, și, implicit, mai multe vânzări!

99 € - plată unică