Promovare SEO prin conținut

Ai un site, dar nu ai vizitatori?

 • Ai un site, dar traficul este scăzut
 • Ai postat la început 4 pagini și câteva articole și nu ai mai făcut nimic la site de atunci
 • Ai vrea să crești site-ul, dar nu știi ce să faci și nici nu ai timp să te ocupi

Un site nu se face și se abandonează, el trebuie îngrijit și crescut în permanență, ca un copil.

LeadMagnet.ro

Vrei să ai trafic mai mare pe site?

Din păcate, majoritatea site-urilor nu sunt întreținute, motivele fiind diverse: proprietarii nu știu ce și cum să facă, nu au la dispoziție unele de automatizare a activităților, cei care au realizat site-ul nu au făcut training proprietarului, proprietarul nu are timp sau consideră că site-ul nu mai are nevoie de nimic etc. Adevărul este că un site nu se face și se lasă pe net, ci, dacă vrei cu adevărat ca site-ul să îți aducă bani, el trebuie menținut, actualizat și crescut. Asta înseamnă să îl ții actualizat, să postezi des conținut nou, să răspunzi repede la comentarii și solicitările primite, și să fii activ în social media.

Uite ce reguli ar trebui să respecți atunci când scrii conținut:

 • Conținut util și relevant

Nu trebuie să scrii ceva doar de dragul de a posta ceva nou pe site. Articolele scrise trebuie să aducă un plus de valoare site-ului, să răspundă exact întrebărilor vizitatorilor tăi. Timpul este din ce în ce mai important și nu trebuie să pierzi timpul vizitatorilor cu informații false sau neinteresante. Dacă faci amenajări de grădini în România, de exemplu, nu scrie articole despre cum se îngrijește un bananier, în România nu cresc bananieri, deci informația nu ne este utilă. Dacă însă vei scrie despre cum se pregătește gazonul pentru iarnă, cu siguranță vei avea mai mulți cititori. Ține minte, timpul pierdut cu documentarea și scrierea unui articol este direct proporțional cu impactul pe care îl va avea. Iar pentru o bună promovare SEO articolul trebuie să fie și util, și optimizat pe un anumit cuvânt cheie popular.

 • Nu copia

Articolele trebuie să fie unice, altfel nu vor apărea pe poziții fruntașe în SERP. A copia un articol nu-ți aduce decât dezavantaje, așa că, chiar dacă te inspiri din allte articole, creează ceva original.

 • Scrie corect

Articolul trebuie scris 100% corect din punct de vedere semantic și gramatical. Asta înseamnă inclusiv diacritice. Nu se văd bine diacriticele pe site-ul tău? Asta este din cauză că folosești un font care nu suportă diacritice. Pentru web îți recomand fonturile Open Sans, Roboto, Arial, Verdana, Tahoma.

 • KISS (Keep It Short & Simple)

Conținutul pentru web trebuie scris ca un rezumat al rezumatului. Folosește propoziții scurte, paragrafe de maxim 3-4 propoziții, multe subtitluri și multe liste cu puncte. Un articol ar trebui să aibă 300 - 600 cuvinte pentru a putea transmite ideea de bază și pentru a nu plictisi cititorul. Studiile arată că majoritatea cititorilor sunt dispuși să petreacă maxim 2 minute citind un articol, după care procentul de abandon crește semnificativ. Ideal ar fi să încercăm să oferim articole care pot fi parcurse în maxim 60 secunde. Transpus în cuvinte asta înseamnă articole de circa 400 cuvinte. Deci trebuie să faci un rezumat al articolului, apoi să faci un rezumat al rezumatului, folosind liste (liniuțe, bullets, numerotări etc.).

 • Documentează-te foarte bine

Nimic nu este mai rău decât să descopere cititorul că i-ai dat o informație falsă, a doua oară nu îți va mai citi articolele. Documentează-te foarte bine din mai multe surse credibile (studii oficiale, site-uri .edu și .org, site-urile unor personalități în domeniu etc.) și prezintă numai informații de care ești convins că sunt adevărate. Ține minte, nu ești ziar de can can!

 • Fără clickbait

Clickbait înseamnă folosirea anumitor titluri sau a unor descrieri scurte exagerate și scoase din context care să facă userul să dea click pe acel articol. Exemple de astfel de titluri: "Nu o să crezi ce a făcut X", "Incredibil - uite ce a zis Y", "Fă așa și vei avea rezultate uimitoare". Toți giganții din online luptă împotriva acestor practici, iar dacă vei folosi clickbait vei câștiga un click pe moment, dar acel click se va transforma instant într-un vizitator care nu îți va mai accesa site-ul a doua oară. Gândește-te, dacă tu îl păcălești ca să intre pe site, ce garanție are el că nu îl vei păcăli și când îi vei vinde ceva?

A te ocupa de un site, adică a face și promovare SEO, reprezintă o activitate care necesită destul de mult timp și destul de multe cunoștințe. Dacă firma ta își permite, îți recomand angajarea unei persoane full time care să se ocupe de site, optimizare SEO, conținut și social media. Nu o vei găsi ușor, iar salariul nu va fi unul mic, însă merită! Activitatea acestei persoane îți va aduce vânzări mai mari, practic îi vei achita salariul din vânzările suplimentare pe care ți le aduce munca ei, în timp ce îți vei mări și marja de profit.

O promovare SEO eficientă se face numai prin crearea de conținut nou, util și relevant

Alege promovare SEO prin copywriting și primești:

Articole perfecte dpdv al SEO

Structurăm articolele în așa fel încât să fie perfecte SEO și să folosească corespunzător structura de titluri și subtitluri. Astfel vei avea o promovare SEO foarte bună.


Articole unice

Poți verifica articolele cu orice tool online dorești, articolele noastre nu sunt copiate sau traduse din alte limbi, ci sunt create complet de la zero, pentru ca tu să beneficiezi de cea mai bună promovare SEO posibilă.


Articole adevărate, scrise corect

80% din timp ne documentăm, iar restul de 20% din timp scriem. Pentru că documentarea, la fel ca planificarea, este de multe ori mai importantă decât scrisul în sine. Articolele sunt scrise numai de către persoane care activează în media (jurnalism) și care scriu corect și se exprimă foarte clar.


Propunem subiecte

Nu trebuie să te chinui tu să găsești subiecte, dacă vei comanda Analiză și Plan Dezvoltare Conținut noi vom ști exact despre ce trebuie să scriem pentru a respecta planul și pentru a face o bună promovare SEO.


Citește părerile unor clienți mulțumiți

Cătălin Aramă Directorul Parcului pentru Tehnologia Informației Galați

ÎI RECOMAND PENTRU PROIECTE DE ORICE MĂRIME

Activând în mijlocul societăților din industria IT, și în special în domeniul online, am putut remarca faptul că echipa LeadMagnet.ro și-a îndeplinit întotdeauna promisiunile. Sunt talentați și serioși, iar acest lucru îi recomandă pentru proiecte de orice mărime.

NU CREDEAM CĂ PROMOVAREA FUNCȚIONEAZĂ ATÂT DE BINE

Sincer, sunt uimită! Nu credeam că promovarea funcționează atât de bine chiar și la persoanele care de regulă vin la stomatolog doar când nu mai pot de durere, însă se pare că m-am înșelat, cu un marketing bun vinzi orice! Acum nu mai am perioade moarte.

Iuliana Irimia Cabinetul Stomatologic Idento Iași

COMANDĂ PROMOVARE SEO PRIN SERVICII DE COPYWRITING

În ziua de azi un site se dezvoltă numai și numai prin conținut, iar aceasta trebuie să fie o activitate permanentă.

15 € / articol de 400 cuvinte

ÎȚI RETURNĂM BANII

Comandă promovare SEO prin copywriting, iar dacă articolele primite de la noi le găsești și în alte părți în clipa predării lor către tine, îți scriem alte articole în loc și îți returnăm și toți banii plătiți - GARANTAT PRIN CONTRACT

Consideri că poți scrie singur articolele?

Sigur că se poate, însă realitatea este că nu o vei face. O persoană fără experiență în copywriting pierde între 4 și 6 ore pentru un articol unic, documentat din multiple surse, scris corect și structurat corespunzător SEO. Ești sigur că preferi să faci tu această activitate în loc să te concentrezi pe alte aspecte ale afacerii? Ești sigur și că îți vei găsi timp să o faci? Noi am paria că nu.

Nu crezi că putem descrie corespunzător activitățile prestate de tine?

Cu siguranță nu știm la fel de bine ca tine ce și cum faci, însă este mult mai bine să postezi ceva 80% potrivit decât să nu postezi nimic, fiind mereu în așteptarea acelui articol mirific. Pentru că 80% este mereu mai bun decât 0%.

Postezi deja conținut util vizitatorilor site-ului?

Este o diferență mare între a posta conținut util și a posta conținut care aduce vizitatori. Asta nu înseamnă să postăm conținut inutil, dimpotrivă. Postăm conținut util, dar scris în jurul anumitor cuvinte cheie în așa fel încât să maximizăm numărul de vizitatori care ajunge pe site.

Ai nevoie de promovare SEO?

RECOMANDAT PENTRU

 • Cei care vor să aibă mai mulți vizitatori pe site
 • Cei care au capacitatea și își doresc vânzări mai mari
 • Cei care înțeleg că un website se crește, nu se abandonează
 • Cei care vor să domine domeniul lor

NU SE RECOMANDĂ CELOR CARE

 • Nu vor să aibă mai mult trafic pe site
 • Nu au capacitatea de a face față unor vînzări mai mari
 • Nu cred că un site trebuie mereu actualizat
 • Zic ca "merge și-așa"

COMANDĂ PROMOVARE SEO PRIN SERVICII DE COPYWRITING

În ziua de azi un site se dezvoltă numai și numai prin conținut, iar aceasta trebuie să fie o activitate permanentă.

15 € / articol de 400 cuvinte